Waarmee kunnen we ú helpen? | Nollen Kneepkens Mediators +
230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-230,page-parent,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

De creatieve en menselijke mediator
voor personen, teams en organisaties

Mediation is altijd maatwerk, maar we geven u graag inzicht in de vraagstukken waarbij we u van dienst kunnen zijn. Deze opsomming is niet uitputtend, leg uw specifieke uitdaging gerust aan ons voor.

Wij helpen u graag verder

Conflictdiagnose

Het beste moment om ons in te schakelen is vóórdat een situatie escaleert. In zo’n voorstadium is vaak helemaal niet duidelijk wat er nou eigenlijk precies aan de hand is. Een conflictdiagnose schept de helderheid die u zoekt. We analyseren welke partijen betrokken zijn, wat de kern van het probleem is en geven richtinggevend advies. Dat advies kan mediation zijn of een totaal andere oplossing. Conflictdiagnose is volledig onafhankelijk; u bent op geen enkele wijze verplicht om eventuele vervolgstappen met ons te zetten.

Mediation en conflicten

We helpen u graag bij een oplopend conflict in de professionele of persoonlijke sfeer. Bij zakelijke mediation is vaak sprake van een complex samenspel van belangen en juist dan zijn onze deskundigheid en senioriteit van grote meerwaarde. Van mkb-ondernemingen tot multinationals, we hebben ze naar grote tevredenheid geholpen met mediation en conflictmanagement. Ook bij oplopende spanningen tussen werkgever en werknemer of persoonlijke conflicten leggen we de oorzaak van spanningen en ergernissen bloot en maken de weg naar oplossingen vrij. Denk hierbij aan onenigheid met familie, vriendenkring, buurtgemeenschappen of uw partner.

Alleen bij een echtscheiding verwijzen we u graag naar een gespecialiseerde collega.

Persoonlijke coaching

Executive coaching van managers en bestuurders, maar ook begeleiding op persoonlijk niveau. Zoekt u een klankbord op directieniveau, wilt u zich verder ontwikkelen of een heel andere kant van uzelf verkennen? Wij helpen u om scherper naar uzelf te kijken en de keuzes te maken die bij u passen.

Teamcoaching

Heeft u het gevoel dat er veel meer in uw team of afdeling zit dan er op dit moment uitkomt? Of is er sprake van een (sluimerende) conflictsituatie? Wij doorzien groepsprocessen met oog voor de individuele medewerkers en helpen uw team met meer plezier beter te presteren.

Procesbegeleiding en innovatie

Bij veel van onze zakelijke opdrachtgevers gaan we veel verder dan conflictpreventie. Als sparring partner in strategie en advies coördineren we partijen, denken in scenario’s en brengen consequenties voor alle stakeholders in kaart. Zo helpen we bij besluitvorming en houden we de vaart in innovatieprojecten.

Facilitator en moderator

Sylvia Nollen en Ernest Kneepkens zijn beiden beschikbaar als facilitator of moderator van een themadag, brainstorm, netwerk- of projectbijeenkomst. Met hun ervaring in groepscommunicatie, inhoudelijke analyse en procesbegeleiding creëren ze een open, energieke sfeer en zorgen ze er tegelijkertijd voor dat aan het einde van de bijeenkomst de beoogde doelen zijn bereikt.